HENK VAN ELDIK

HENK VAN ELDIK

Uw Forever Business Owner

Mobiel: 0629171041 KvK: 60167041

aloeverakesteren@kliksafe.nl

De Forever producten

FOREVER is toegewijd om de beste gezondheids- en schoonheidsbron te zoeken die de natuur kent en deze de wereld aan te bieden. Ze zijn er trots op dat wereldwijd miljoenen er van kunnen profiteren en beloven door te gaan met het nastreven van kwaliteit en uitmuntendheid. U krijgt van ons op deze manier de garantie dat Forever u blijft geven wat u nodig hebt om uw verdiende vitaliteit te behouden. Via deze website kunt u producten bestellen. U wordt dan door gelinkt naar de producten. Wij staan altijd voor u klaar om u persoonlijk advies te geven. Dus schroom niet, maar neem contact met ons op via de mail of per telefoon.

Dranken - Geniet van de voordelen van aloë vera, we hebben de Forever Dranken in verschillende smaken met als belangrijkste ingrediënt de Aloe Vera Gel. Miljoenen gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van deze dranken met pure aloë vera gel! Deze rijke bron van voedingsstoffen is de ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

MEER INFORMATIE

Voedingssupplementen - Onze voedingssupplementen zin gemaakt van de beste ingrediënten, verbouwd en verzameld op de beste locaties en geproduceerd met de meest geavanceerde technologieën. Elk product behoudt de originele voedingswaarde om zowel een goede gezondheid als een gerust gevoel te bereiken. Wees u bewust van de tekorten die we hebben wanneer we alleen het dagelijks voedsel nuttigen. Een goede aanvulling op onze dagelijkse inname van groente, eiwitten en vetten, is de arctic sea (visolie) en de Bee pollen of de Daily als multi. Voor de kinderen hebben we de speciale Kids.

MEER INFORMATIE

Bijenproducten - Maak kennis met de hoogstaande collectie bijenproducten van Forever. Niet alleen voorzien de bijen ons van een zoet amberkleurig elixer, maar zij staan ook aan de bron van een keur aan waardevolle samenstellingen. Ons assortiment bestaat uit Forever Bee Honey, Forever Bee Pollen, Forever Bee Propolis en Forever Royal Jelly met elk een eigen gunstige werking. Forever’s bijenproducten vormen de ideale aanvulling op aloë vera. Doe uw voordeel met deze combinatie van twee van de grootste gaven van de natuur.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over Forever F.I.T. ga naar : "klik hier". - Vandaag de dag zijn de mensen - meer dan ooit - zich bewust van hun gewicht en het gezond leven. Wat is volgens u het ideale dieët? Het moet goed smaken, gemakkelijk te volgen zijn, het energieniveau stimuleren en, vanzelfsprekend, houdt de kilootjes op afstand.Goed nieuws! Ons gewichtsbeheersingproduct ondersteunt u, en meer. Laat Forever Garcinia Plus, u helpen om uw gewichtsbeheersingsdoel te bereiken! Ook hierbij geldt: wij geven u graag persoonlijk advies in uw voedingspatroon. Laat u vrijblijvend informeren!

Klik hier

Huidverzorging - Ontdek de innovatieve huidverzorgingsproducten van Forever. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

MEER INFORMATIE

Etherische oliën - Onze zintuigen werken samen om de perceptie van de omgeving te ondersteunen. Hierbij is de reukzin zonder enige twijfel het sterkste zintuig. Forever werkt zamen met een gepassioneerd team van wetenschappers, boeren en botanisten. Dit team is de hele wereld afgereisd om de meest pure botanische extracten te vinden en speciaal voor u te oogsten. Ontdek daarom de kracht van de etherische oliën van Forever.

MEER INFORMATIE

Persoonlijke Verzorging - Forever Living Products heeft alle voordelen van aloë vera gel gecombineerd met de beste ingrediënten op het gebied van persoonlijke verzorging. Van top tot teen hult ons uitgebreide assortiment van verzorgingsproducten u in pure, gestabiliseerde aloë vera. Gun uzelf het beste en verwen uzelf met onze lijn voor Persoonlijke Verzorging.

MEER INFORMATIE